EUROCAM

EUROCAM on Euroopan CAM-alojen potilaiden ja koulutettujen ammattilaisten (lääkärit, eläinlääkärit ja muut CAM-ammattilaiset) yhteistyöjärjestö. EUROCAM:in tarkoitus on auttaa CAM-aloja edistämään terveyttä Euroopassa.

Uutisia

EUROCAM Health news

12.3.2021

EUROCAM järjestää integratiivisen onkologian webinaarin 17.3.2021

On yhä enemmän näyttöä integratiivisten hoitomuotojen käyttämisestä tehokkaina tukihoitoina syöpäpotilailla. Integratiivinen onkologia on nouseva, näyttöön perustuva ala, joka yhdistää täydentävän lääketieteen menetelmät perinteiseen syöpähoitoon.

Tapahtuman järjestää EUROCAM, ja sitä isännöivät integratiivisen lääketieteen ja terveydenhuollon edustajat Euroopan parlamentissa.

Lue koko kutsu ja ilmoittaudu

7.12.2020

Europarlamentin Integratiivisen lääketieteen ja terveyden sidosryhmän viralliset avajaiset

Aloituswebinaarissa, jonka järjesti europarlamentaarikkojen intressiryhmä, oli kolme esitelmää. Tästä löydät tilaisuuden ohjelman ja YouTube-tallenteen

30.11.2020

Europarlamentin Integratiivisen lääketieteen ja terveyden sidosryhmän perustettu

Uuden Europarlamentin (2019-2024) jäsenet perustivat Integratiivisen lääketieteen ja terveyden sidosryhmän (MEP Interest Group on Integrative Medicine & Health). Sidosryhmän virtuaalinen virallinen avajaistapahtuma on 7.12.2020 klo 17.00 -- 18.45 EET. Avajaistapahtumaa voi seurata verkossa rekisteröitymällä siihen etukäteen viimeistään 5.12.

Edellisen Europarlamentin (2014-2019) jäsenien perustama Täydentävän ja vaihtoehtoisen lääketieteen sidosryhmä (MEPs for CAM Interest Group in the European Parliament) järjesti parlamentissa kokouksia ja tapahtumia. Niiden yhteenveto löytyy sidosryhmän verkkosivulta.

15.9.2020

EUROCAM:sta WHO:n ei-valtiollinen toimija

WHO:n Euroopan aluekomitea akreditoi EUROCAM:n ei-valtiolliseksi toimijaksi. EUROCAM Latest News: EUROCAM non-state actor WHO Europe: "This position creates more opportunities to promote CAM and Integrative Medicine & Health’s role in enhancing and maintaining citizens' health, thus contributing to more sustainable healthcare systems in the EU."

28.1.2019

Kirje Espanjan terveysministerille

EUROCAM lähetti kirjelmän Espanjan terveysministerille, koska Espanja suunnittelee tiukkaa sääntelyä CAM-hoidoille.