Tue kansalaisaloitetta

Luontaishoitoala on huolissaan siitä, että uusi luontaishoitoja koskeva laki kieltäisi yli miljoonaa suomalaista saamasta mitään täydentäviä hoitoja. He menettäisivät mahdollisuuden käyttää länsimaisen lääketieteen lisäksi täydentäviä luontaishoitoja terveytensä ylläpitämiseksi. Tästä syystä tämä kansalaisaloite on käynnistetty. Edetäkseen eduskuntaan, se tarvitsee vähintään 50.000 kannattajaa. Vaikuttamista tarvitaan pian. Lisätietoja: Esite kansalaisaloitteesta ja Taustatietoa luontaishoitajille.

Tältä sivulta löydät kaiken Kansalaisaloitteen kannattamiseksi sekä mainosmateriaalin Kansalaisaloitteen mainostamiseksi yhdistyksille, luontaishoitajille, heidän asiakkailleen sekä muille yhdistyksille, niiden jäsenille, harrastuspiireille, ystäville, kavereille jne.

FACEBOOK

Täydentävät hoidot kaikille -kansalaisaloite facebook-sivu. Käy tykkäämässä sivusta, lue postauksia ja kommentoi niitä ja jaa eteenpäin. Kutsu kaverisi mukaan.TWITTER

@THoidot #täydentäväthoidot #kansalaisaloite #kansalaisaloite5011. Käy tykkäämässä, kommentoi ja jaa eteenpäin. Kutsu kaverisi mukaan.KANNATA

Jos haluat kannattaa Kansalaisaloitetta tunnistautumalla pankkitunnuksillasi niin siirry Kansalaisaloitteen sivulle tästä.

Jos haluat kannattaa Kansalaisaloitetta täyttämällä paperisen kannatusilmoituksen, tulosta kannatusilmoitus tästä, täytä se ja lähetä osoitteella: Sisko Elina Pyykkönen, Poste restante, 36200
KANGASALA.MAINOSTA LUONTAISHOITOALALLA

Jos haluat mainostaa Kansalaisaloitetta jollekin luontaishoitoalan yhdistykselle, yhdistyksen luontaishoitajille tai luontaishoitajan asiakkaille, niin lataa  kirjeteksti tästä (pdf, docx), poimi siitä sopivat osat, muokkaa teksti sähköpostiksi ja lataa sähköpostin liitteeksi nämä kolme dokumenttia: Esite kansalaisaloitteesta, Kannatusilmoitus ja Taustatietoa luontaishoitajille.

Jos et tykkää pitkistä puheista, niin lataa lyhyt luontaishoitajille ja heidän asiakkailleen sopiva kirjeteksti tästä (pdf, docx), muokkaa teksti sähköpostiksi ja lataa sähköpostin liitteeksi nämä kaksi dokumenttia: Esite kansalaisaloitteesta ja Kannatusilmoitus.MAINOSTA MUILLE

Jos haluat mainostaa Kansalaisaloitetta jollekin yhdistykselle, yhdistyksen jäsenille, ystävillesi, kavereillesi tai harrastusryhmällesi tms., niin lataa  kirjeteksti tästä (pdf, docx), poimi siitä sopivat osat, muokkaa teksti sähköpostiksi ja lataa sähköpostin liitteeksi nämä kolme dokumenttia: Esite kansalaisaloitteesta, Kannatusilmoitus ja Taustatietoa luontaishoitajille (jos arvelet että yksityiskohtainen taustatieto on tarpeen).

Jos et tykkää pitkistä puheista, niin lataa lyhyt kirjeteksti tästä (pdf, docx), muokkaa teksti sähköpostiksi ja lataa sähköpostin liitteeksi nämä kaksi dokumenttia: Esite kansalaisaloitteesta ja Kannatusilmoitus.