Itä-Suomen yliopisto

9.2.2024

Hei, 


Itä-Suomen yliopisto toimittaa vastauksena tietopyyntöönne oheiset opetusmateriaalit. Kyseinen kurssi on kesken ja materiaalia tässä vaiheessa on annettavissa siltä osin, kuin sitä on tähän mennessä julkaistu opiskelijoille.

Kurssin opetustilaisuuksista tehdään videotallenteet ja tallenteisiin sisältyy henkilötietoja. Mikäli ulotatte tietopyyntönne myös videotallenteisiin, teillä tulisi olla lakiin perustuva oikeus käsitellä tallenteissa olevia henkilötietoja. Jos teillä ei ole tätä oikeutta, niin yliopiston tulee ennen tallenteen antamista poistaa siitä sellainen sisältö, jota ei tietopyynnön perusteella ole annettavissa. Aineiston käsittely tietojen poistamiseksi on yliopiston hinnaston (https://www.uef.fi/fi/kirjaamo)  mukaisesti laskutettavaa työtä 40 euroa/tunti.

Pyydän täsmentämään, ulotatteko tietopyyntönne myös tallenteisiin. Yliopisto ei ilman täsmennystänne ryhdy suorittamaan tietopyynnön käsittelyssä teiltä veloitettavaksi tulevia maksullisia käsittelyvaiheita. Pyynnöstänne voidaan arvioida, paljonko opetusvideoiden käsittelyyn kuluisi veloitettavaa työaikaa.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Itä-Suomen yliopisto | UEF | Kirjaamo

www.uef.fi


30.1.2024

Itä-Suomen yliopiston Kirjaamo // Tietopyyntö

Tietopyyntö koskee Itä-Suomen yliopistossa järjestettävän kurssin "Vaihtoehtolääkintä ja uskomushoidot"  (31.1.-2.3.2024) oppimateriaaleja.

Lue tietopyyntö alasivulta


14.4.2022

Turun yliopiston kirjaamon vastaus

Hei,

Olemme vastaanottaneet tietopyyntönne ja sovimme alustavasti Itä-Suomen yliopiston kanssa, että Turun yliopisto hoitaa pyyntöön liittyvän selvittelyn. Emme kirjaamoissa osaa vielä suoralta kädeltä sanoa, kumman yliopiston arkistonmuodostukseen kyseisen kurssin aineisto kuuluu, mutta asia selviää pian pääsiäisen jälkeen. Professori Knuuti on myös tänään vastaanottanut tietopyyntönne.

Asianne on rekisteröity Turun yliopistossa tunnukselle TY/238/2022.


Ystävällisin terveisin

Jaana Reimola

Asiakirjapalvelut

20014 Turun yliopisto

+358 50 359 1729

kirjaamo@utu.fi


13.4.2022

Tietopyyntö yliopistoille luontaishoitoja käsittelevästä kurssista

Luontaishoitoalan Foorumi lähetti Itä-Suomen yliopistolle ja Turun yliopistolle tietopyynnön niiden järjestämästä täydentäviä ja vaihtoehtoisia hoitoja käsitelleestä kurssista.

Lue Foorumin tietopyyntö alasivulta⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠