Tunnevyöhyketerapialla hyvinvointia 

CAM-Kesä2022  (Julkaistu Luontaishoitoalan Foorumin Facebook-sivulla 15.7.2022)

HYVINVOINTIA TUNNEVYÖHYKETERAPIALLA!

- Tutustu Tunnevyöhyketerapiaan videoiden avulla

”Tunnevyöhyketerapiassa TVT® hoidetaan sekä kehoa että mieltä. Perinteinen vyöhyketerapia keskittyy enemmän kehon ja sen fyysisten vaivojen hoitoon. Tunnevyöhyketerapiassa korostuu kehoon säilöttyjen tunteiden esiin nostaminen ja käsittely.

Kehon muistiin varastoitunut tunne saattaa oireilla erilaisina kehollisina tai psyykkisinä vaivoina ja elämää haittaavina käytös- tai ajatusmalleina.

Erilaiset oireet kantavat viestejä – vaivat, kiputilat ja hankalat elämäntilanteet ovat tilaisuus tiedostaa, kohdata ja purkaa tunteita ja päästä tasapainoon.

Tunnevyöhyketerapeuttisen hoidon tarkoitus on päästä näiden viestien äärelle: oivaltaa oireilun ja elämää vaikeuttavien tilanteiden tunnesyy, ei pelkästään helpottaa oireilua. Kehon muisti ja oireet toimivat muutoksen käynnistäjinä ja näyttävät suuntaa.

Kehohoitoon yhdistetään keskustelua elämäntilanteesta ja elämänkaaren tapahtumista. Toisinaan kokemukset ja elämän tapahtumat herättävät tunteita, joiden kohtaamiseen ihmisellä ei meneillään olevassa elämäntilanteessa ole käytössään voimavaroja.

Näissä tilanteissa tunnevyöhyketerapeutti on auttaja ja rinnalla kulkija.

Terapeutti ei analysoi eikä tulkitse asiakkaan puolesta tämän asioita. Ihmisen itsensä tekemät oivallukset ovat avain itsetuntemukseen, hyvinvointiin ja myönteiseen muutokseen.”

https://www.vyohyketerapeutit.fi/vyohyketerapia…/videot

KUVA: www.coloringonline.com

#Camkesä2022 #rauhaajarakkautta #hyvinvointi #terveys #mielenterveys #tutkittutieto #tutkimus #luontaishoidot #täydentäväthoidot #vaihtoehtohoidot #terveys #media

#vyöhyketerapia #rentoutuminen #rentoutus #oivallus #voimaantuminen #energia

Akupunktioammattilaiset ry

Avartuva Ihmiskuva Ry

Kairon Instituutti

Keho- ja Tunnevyöhyketerapeutit ry

Ayurveda Suomi - Suomen Ayurvedayhdistys ry

Terveystuotekauppiaiden Liitto

TAIMI-koulutus Oy

Shiatsu Finland ry

Suomen Homeopaatit ry

Harmonet Koulutus

Kay.fi

Rajatiedon Yhteistyö ry

Suomen Aromaterapeutit ry

Suomen fytoterapia ry

Terapeuttiset energiaparantajat ry

Luontaishoitoalan Foorumi ry

#fytoterapia #fytoterapeutit #energiahoitaja